Over mij

Mijke Bressers
Portretfotograaf Mijke Bressers Roosendaal
Mijke Bressers fotografie Roosendaal
Wie is

de fotograaf ?

Mijn naam is Mijke Bressers, geboren in 1982, mama van twee geweldige zoons, vrouw van een leuke man en woonachtig in Roosendaal.

Kernwoorden die mij beschrijven zijn: Creatief, intuïtief, flexibel, initiatiefrijk, sterke verbeeldingskracht, direct, eerlijk, oprecht, eigenwijs, groot  verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast kan ik ook erg lachen om mijn eigen grapjes, is de ochtend niet mijn beste moment, kan ik genieten van samenzijn met lieve vrienden en familie maar vind ik het ook heerlijk om alleen te zijn. Ik verslind boeken en hou van lekker eten.

In 2008 ben ik voor het eerst moeder geworden en sindsdien is mijn passie geboren voor het vastleggen van momenten,  emoties en het mooiste licht. Na vele cursussen, trainingen en een opleiding om verder te ontwikkelen is mijn eigen bedrijf ontstaan. In Mei 2011 ben ik gestart onder de naam MB-perspectief. In 2015 is dit verandert naar Mijke Bressers fotografie.

Inmiddels ben ik nog meer verslaafd aan het vinden van het mooiste licht. Ik zie het overal en heb het liefste mijn camera altijd mee. Ik hou van vintage lenzen, golden hour, oldtimers, en lensflare en het liefste combineer ik dit.

Belangrijk om te weten, naast mijn eigen bedrijf ben ik ook werkzaam in de zorg. Dit maakt dat ik niet fulltime met fotograferen bezig ben.

Liefs Mijke

3 + 7 =