Portfolio

Neem een kijkje

Baby’s first year

In het eerste jaar verandert er ontzettend veel. Van een kleine baby, naar een kruipende, zittende en uiteindelijk lopende dreumes. Wat is er nou mooier dan al die mijlpalen vast te laten leggen? Tijdens een baby’s first year volg ik jullie gedurende een jaar door middel van vijf korte minishoots.

Roosendaal Mijke Bressers fotografie Zwanger newborn
Roosendaal Mijke Bressers fotografie Zwanger newborn

Zwangerschap

Je bent in verwachting! Een spannende tijd, of het nou je eerste zwangerschap of een volgende is. Je voelt je anders, jouw buik wordt groter en jij voelt het kindje bewegen. In deze periode zijn er veel speciale momenten en deze kun je vast laten leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Later is het fantastisch om terug te zien hoe je er uitzag met die mooie dikke buik, waar je kindje veilig inzat.

Newborn

Een van de meest bijzondere momenten in je leven is het krijgen van een kindje. Een newbornshoot is een bijzondere herinnering aan deze periode. Een fijne ontspannen, pure shoot waarbij het natuurlijk gaat om jullie pasgeboren kindje, maar vooral om jullie connectie, jullie liefde voor elkaar.

Newbornfotografie Mijke Bressers fotografie Roosendaal
Portretfotograaf Mijke Bressers Roosendaal

Pure portretten

Een prachtig portret; van jezelf, je kinderen of kleinkinderen. Puur en niet geforceerd maar een mooie blik, een oprechte lach: dat maakt de foto natuurlijk, puur en daardoor ontzettend krachtig.

4 + 5 =