Baby's first year

Mijke Bressers fotografie Roosendaal Baby's first Year

Je bent in verwachting! Een spannende tijd, of het nou je eerste zwangerschap of een volgende is. Je voelt je anders, jouw buik wordt groter en jij voelt het kindje bewegen. In deze periode zijn er veel speciale momenten en deze kun je vast laten leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Later is het fantastisch om terug te zien hoe je er uitzag met die mooie dikke buik, waar je kindje veilig inzat. Als jullie kindje geboren is breken er nog veel meer bijzondere momenten aan. Stukjes tijd die je wilt vastleggen en koesteren. In het eerste jaar verandert er ontzettend veel. Van een kleine baby, naar een kruipende, zittende en uiteindelijk lopende dreumes

Roosendaal Mijke Bressers fotografie Zwanger newborn
Fotograaf Roosendaal Mijke Bressers fotografie Zwanger newborn
Fotograaf Roosendaal Mijke Bressers fotografie Zwanger newborn
Newbornfotografie Mijke Bressers fotografie Roosendaal
Hoe gaat dit nou in zijn werk:

Ik volg jullie gedurende een jaar. We spreken vijf momenten af waarop ik jullie fotografeer in een omgeving van jullie keuze. Dat kan bij jullie thuis zijn of op een mooie buitenlocatie. Mochten er al oudere broertjes of zusjes zijn, dan worden deze er natuurlijk bij betrokken.

Deze vijf momenten kunnen in het 1e jaar gepland worden maar je kunt er ook voor kiezen om het eerste moment tijdens de zwangerschap al in te plannen

Bijvoorbeeld;

* Een zwangerschapsshoot. Deze vindt plaats tussen de 30-35 weken zwangerschap. Dan ben je nog fit genoeg, maar heb je al een hele mooie buik.

*Een newbornshoot. Jullie kindje is dan tussen de 2 en 6 weken oud. We plannen samen een geschikt moment. De één kiest bewust voor heel snel na de geboorte, de ander heeft dit liever wat later.

*Rond de periode dat jullie kindje 3 maanden is. Vaak kunnen ze dan al op hun buik liggen en het hoofdje optillen.

*Met 7,5 maand; jullie kindje is weer enorm veranderd, heeft veel geleerd en kan dan zitten.

*En rondom de eerste verjaardag plannen we de laatste shoot. Misschien loopt jullie kindje dan al. Hoe dan ook, dit is een prachtige afsluiting van de reportage.

Portretfotograaf Mijke Bressers Roosendaal
Portretfotograaf Mijke Bressers Roosendaal

Als je kiest voor een “Baby’s first year” reportage ben je verzekerd van een serie foto’s die ervoor zorgen dat je met veel liefde kunt terugkijken op de mijlpalen van jouw kind. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, neem dan contact met mij op.

2 + 7 =

Newbornfotografie Mijke Bressers fotografie Roosendaal
Newbornfotografie Mijke Bressers fotografie Roosendaal