De fotograaf

Fotograaf Mijke Bressers fotografie Rosendaal
Mama van 2 jongens, 35 jaar, eigenwijs, creatief, ondernemend, impulsief, doorzetter, optimistisch, rationeel, enthousiast, open, direct.

Mijn naam is Mijke Bressers, geboren in 1982. Ik ben 10 jaar geleden voor het eerst mama geworden en sindsdien is ook mijn passie geboren voor het vastleggen van emoties en prachtig licht. Na vele cursussen om verder ontwikkelen is mijn eigen bedrijfje ontstaan. In mei 2011 ben ik gestart onder de naam MB-perspectief. In 2015 is dit veranderd naar Mijke Bressers fotografie.

Inmiddels ben ik nog meer verslaafd aan het vinden van het prachtigste licht. Ik zie het overal en heb het liefste mijn camera altijd mee.

In mijn fototas vind je een fullframe Nikon camera D600. Tevens heb ik 4 favoriete lenzen: Sigma art 35mm f1.4, Nikkor 50mm f1.4, Nikkor 105mm f2.0 en de Nikkor 180mm f2.8

Naast mijn eigen bedrijfje ben ik ook werkzaam in de zorg. Dit maakt dat ik niet fulltime met fotograferen bezig bent. Om deze reden neem ik een beperkt aantal fotoreportage's aan. Het is daarom fijn als u op tijd een reportage boekt, er kan dan in overleg een dag en tijdstip hiervoor reserveert worden.

Liefs Mijke Bressers

Deze foto van mij is gemaakt door mijn talentvolle collega fotograaf Kitty van Asten; www.pixnpuur.nl